Cine suntem?

De-a lungul a peste 13 ani de experienţă, compania Uniterm și-a construit o reputaţie în domeniul în care activează, în principal, ca urmare a furnizării unor servicii personalizate de înaltă calitate și a angajamentului constant faţă de clienţi.

De la înfiinţarea companiei până în prezent, am urmărit invariabil schimbările ce au intervenit pe piaţă, astfel că ne-am adaptat în funcţie de nevoile clienţilor și cerinţelor acestora, livrând ceea ce noi numim, Servicii Personalizate Superioare. Am constatat, în urma experienţei dobândite, că misiunea companiei poate fi atinsă în primul rând prin ascultarea și înţelegerea clienţilor, apoi prezentarea de soluţii inovatoare, cumulând cu oferirea unei experienţe unice în domeniul instalaţiilor pe care clienţii noștri să o catalogheze ca fiind o investiţie reală bazată pe o colaborare onestă între ambele părţi.

Ce facem?

În prezent, Uniterm și-a extins activitatea, oferind o linie completă de servicii profesionale în domeniul instalaţiilor pe diverse segmente de piaţă. Proiectele variază de la restaurante la unităţi de cazare, de la lucrări de canalizare la instalaţii de tratare a apei, de la montarea de instalaţii termice în locuinţe până la hale de mari dimensiuni, de la instalaţii de irigare până la instalaţii electrice și de climatizare.

În ce credem?


Succesul clientului este cheia succesului nostru

Succesul nostru de mâine depinde de reușitele clienţilor noștri de azi. Compania Uniterm a crescut cu succes în cei 13 ani de activitate, prin faptul că proiectele negociate reprezintă peste 70% din veniturile noastre anuale și peste 80% dintre acestea, reies în urma colaborării cu o mare parte din clienţii și partenerii care revin cu încredere și rămân fideli companiei, respectiv în urma recomandărilor acestora.

Noi instalăm valoare

Atunci când un client alege să facă o investiţie în domeniul nostru de activitate, înţelegem că el riscă capital pentru a obţine ceea ce își propune. Astfel că, în scopul satisfacerii cerinţelor, selectăm și utilizăm materiale de calitate, preluăm și gestionăm riscurile cu privire la echipamentele instalate, la forţa de muncă implicată în finalizarea proiectului, elemente menite să asigure siguranţa și calitatea serviciilor furnizate.
Rezultatul este reprezentat printr-o creștere a valorii adăugate a produsului finit de o calitate superioară, durabil și ușor de întreţinut, aspecte relevante în reducerea costurilor pe termen lung.

Specialiști în realizarea lucrărilor de instalaţii

Ne propunem să menţinem încrederea clientului pe tot parcursul proiectului printr-o permanentă informare cu privire la stadiul lucrărilor în fiecare etapă de lucru. Uniterm gestionează toate aspectele ce ţin de siguranţa, administrarea, precum și de operaţiunile fizice în timpul desfășurării activităţii.

De ce Uniterm?

Cerinţele și facilităţile devenind tot mai complexe, clienţii realizează, chiar dacă sunt experţi în propriul lor domeniu de activitate, că proiectele de success în construcţii și instalaţii sunt extrem de complicate și necesită o perspectivă mult mai amplă, decât doar concentrarea pe reducerea costurilor. Clienţii care apelează la serviciile noastre, regăsesc în procedurile de lucru, inovaţie, siguranţă și experienţă, știind că o idee bună poate salva alte viitoare costuri. În plus, clienţii înţeleg că o creștere a calităţii lucrării, implică o creștere a durabilităţii, sustenabilităţii și mentenanţei, aspecte care contribuie la reducerea costurilor operaţionale și la creștearea profitului, în anumite cazuri.

În momentul realizării proiectului, fiecare client devine partenerul nostru, iar succesul lucrării reprezintă punctul final, spre care ţintește fiecare participant implicat.

Prin solicitarea consilierii în fiecare fază a proiectului, pornind cu etapa de proiectare, de selectare a calităţii materialelor utilizate în executarea lucrărilor, până la faza de execuţie și finalizare a lucrării, clientul se poate bucura de o reducere importantă a riscului, a costurilor aferente, de o creștere a calităţii serviciilor, respectiv de un termen scurt de livrare a produsului finit/serviciilor.

Astfel că, beneficiile noastre în urma finalizării și predării lucrării sunt semnificative: clienţi mulţumiţi, recomandări și o serie de viitoare colaborări.

Garanţia Uniterm

Garanţiile oferite de compania Uniterm, comparativ cu cele existente pe piaţă, oferă clientului un beneficiu suplimentar prin asigurarea siguranţei și după intrarea în posesie a lucrării.
Noi punem la dispoziţia clientului, pe lângă garanţia echipamentelor montate, și o garanţie a manoperei, între 12 și 24 de luni, în funcţie de complexitatea lucrării.


Instalații sanitare

Compania Uniterm vă stă la dispoziţie cu personal specializat în montaje instalaţii sanitare, cu experienţă în...

Instalații de irigare

În condiţiile schimbărilor climatice actuale, nevoia controlării volumelor de apă prin sisteme de irigaţii automatizate...

Instalații climatizare și ventilare

În domeniul instalațiilor de climatizare și ventilare, compania Uniterm oferă consultanță pentru...