Instalaţii de climatizare și ventilare

Instalaţiile de climatizare (condiţionare a aerului) trebuie să asigure menţinerea parametrilor aerului, pe tot parcursul anului, indiferent de variaţia factorilor meteorologici, de gradul de ocupare al încăperilor sau gradul utilizării aparatelor electronice în încăperi. Prin montarea instalaţiilor de climatizare și ventilare, se realizează condiţionarea aerului, contribuind la reducerea cantităţii de CO2 din aer, a mirosurilor neplăcute sau a vaporilor de apă, menţinând un aer proaspăt și un mediu ambiental plăcut.

În domeniul instalaţiilor de climatizare și ventilare, compania Uniterm oferă consultanţă pentru alegerea optimă a echipamentelor, livrarea, montarea și punerea în funcţiune a acestora. Totodată, pentru echipamentele comercializate și montate, se asigură garanţie, service în garanţie și în postgaranţie.

Personalul nostru specializat asigură execuţia în deplină siguranţă punând la dispoziţie soluţiile și variantele tehnice ideale, respectiv diverse tipuri de echipamente:


Instalații sanitare

Compania Uniterm vă stă la dispoziţie cu personal specializat în montaje instalaţii sanitare, cu experienţă în...

Instalatii electrice

Odată cu dezvoltarea mediului economic, cererea utilizării energiei eletrice a crescut, astfel că acest domeniu a devenit tot mai complex...

Instalații termice

În cadrul acestui sector, aflat în continuă dezvoltare datorită materialelor...