Instalații de irigare

În condiţiile schimbărilor climatice actuale, nevoia controlării volumelor de apă prin sisteme de irigaţii automatizate și sisteme de drenaj, atât în agricultură cât și în domeniul amenajărilor eisagistice moderne, devine o necesitate. Sistemele de irigaţi moderne cuprind o gamă largă de senzori şi echipamente pentru determinarea necesităţii de apă: afânare, măsurare, tensiometre, senzori de capacitate și lizimetre. Folosirea exactă a cantităţii necesare de apă și nutrienţi va determina creşterea şi dezvoltarea plantelor.
Astfel că, sistemele de irigaţii vor permite cultivatorului să ajusteze folosirea de apă şi îngrăşământ în funcţie de necesităţile plantelor, majoritatea sistemelor prezentând și avantaje cost-eficienţă.

Compania Uniterm vine în întâmpinarea acestor nevoi, prin distribuţia echipamentelor, sistemelor și accesoriilor de irigatii, respectiv prin execuţia propriu-zisă a proiectelor. Soluţiile propuse sunt în conformitate cu strategia clientului și cu normele reglementate la nivel european:


Instalatii electrice

Odată cu dezvoltarea mediului economic, cererea utilizării energiei eletrice a crescut, astfel că acest domeniu a devenit tot mai complex...

Instalații de irigare

În condiţiile schimbărilor climatice actuale, nevoia controlării volumelor de apă prin sisteme de irigaţii automatizate...

Instalații termice

În cadrul acestui sector, aflat în continuă dezvoltare datorită materialelor...